Auto
Vanuit Amsterdam

Volg de A9 vanuit Amsterdam naar Alkmaar en neem afslag 10 Castricum/Uitgeest. Sla rechtsaf de provinciale weg (N203) op, richting Uitgeest-Castricum. Sla linksaf bij afslag Egmond/Castricum. Volg de Zeeweg (N513) richting Castricum aan Zee/Bakkum. Na de 2e rotonde slaat u de eerste weg linksaf het landgoed Duin en Bosch op.

Vanuit Alkmaar

Via de provinciale weg (N203), afslag Egmond/Castricum. Volg de Zeeweg (N513) richting Castricum aan Zee/Bakkum. Na de 2e rotonde slaat u de eerste weg linksaf het landgoed Duin en Bosch op.

Via de A9, afslag 10 Castricum/Uitgeest. Sla rechtsaf de provinciale weg (N203), richting Uitgeest-Castricum. Linksaf bij afslag Egmond/Castricum. Volg de Zeeweg (N513) richting Castricum aan Zee/Bakkum. Na de 2e rotonde slaat u de eerste weg linksaf het landgoed Duin en Bosch op.

Op het landgoed van Duin en Bosch (terrein GGZ Dijk en Duin)

Terrein oprijden en de weg volgen vanaf de Zeeweg. Let op, na het zwarte middeleeuwse boerderijtje linksaf slaan, de weg volgen, voorbij het “oude” mannenhuis dan rijdt u tegen het A gebouw (met kerkklok) aan. Rechts de ingang van De Oude Keuken en linksom de ingang van de Oude Parklaan 111.

Parkeren

Schuin tegenover het A gebouw is een parkeerplaats waar u uw auto kunt parkeren.

Openbaar vervoer
NS-station Castricum ligt op ongeveer 20 minuten lopen van Landgoed Duin en Bosch. Aan de achterkant (het westen) van het station slaat u rechtsaf en volgt u de Kramersweg die overgaat in de Duinenboschweg. U loopt rechtdoor de uitrit op. U bent nu op het terrein van Dijk en Duin. Loop langs de toegangspalen (u hoeft zich niet te melden). Na de grote (zuster)flat (Koekoeksduin) aan uw linkerhand loopt u rechtdoor langs het witte kerkje (ook aan de linkerkant). U loopt nu tegen het A gebouw aan.
Taxi
U kunt uiteraard ook een taxi nemen. Aan de dorpskant (het oosten) van het station bevindt zich de treintaxistandplaats.

Massagepraktijk Los&Zo zit rechts naast de receptie in de rechtervleugel in kamer 0.64