Pedicure Los&Zo – Over mij

Mijn naam is Marinke Kroes van der Windt. Ik ben in 1977 geboren in Delft en opgegroeid in Maassluis. Op 18 jarige leeftijd ben ik naar de Koninklijke Marine gegaan en heb daar diverse opleidingen gevolgd. De eerste was een sportmassage opleiding die ik helaas niet kon afronden omdat ik toen moest gaan varen. De laatste was helikopterredder waarbij ik mee ging in de helikopter tijdens de Search and Rescue operaties

Na de Marine ben ik bij Schoevers gaan studeren en bij behalen van mijn diploma was ik in verwachting van ons eerste kind. In 2003 werd onze dochter geboren en in 2005 en 2008 onze zonen. Toen onze kinderen allemaal naar school gingen wilde ik graag alsnog mijn massage opleiding afronden. Dat is gebeurd in de vorm van ontspanningsmassage, cuppingmassage, hotstone massage, stoelmassage en voetreflex. In 2017 ben ik mij verder gaan verdiepen in de voeten. In 2018 heb ik de opleiding pedicure met goed resultaat afgerond.

Om u nog meer expertise te bieden, blijf ik met regelmaat cursussen en trainingen volgen.
Veel mensen hebben een stressvol leven, waarbij ze weinig tijd nemen voor zichzelf. Iedereen heeft een goed moment van ontspanning nodig en een voetreflex behandeling of een Spa pedicure behandeling is hier uitermate geschikt voor.
Ik streef ernaar je zoveel mogelijk het “thuisgevoel” te geven zodat je je optimaal kunt ontspannen. Door even stil te staan bij jezelf en een heerlijke behandeling te ondergaan, laten we het dagelijks leven Los&Zo..

Menu