Welkom

een stukje over mijzelf

Een stukje over mijzelf

Mijn naam is Marinke Kroes van der Windt. Ik ben in 1977 geboren in Delft en opgegroeid in Maassluis. Op 18 jarige leeftijd ben ik naar de Koninklijke Marine gegaan en heb daar diverse opleidingen gevolgd. De eerste was een sportmassage opleiding die ik helaas niet kon afronden omdat ik toen moest gaan varen. De laatste was helikopterredder waarbij ik mee ging in de helikopter tijdens de Search and Rescue operaties.

"Ik streef ernaar je zoveel mogelijk het “thuisgevoel” te geven zodat je je optimaal kunt ontspannen".

Deel op:

Na de marine

Na de Marine ben ik bij Schoevers gaan studeren en bij behalen van mijn diploma was ik in verwachting van ons eerste kindje. In 2003 werd onze dochter geboren en in 2005 en 2008 onze zonen. Toen onze kinderen allemaal naar school gingen wilde ik graag alsnog mijn massage opleiding afronden. Dat is gebeurd in de vorm van ontspanningsmassage, cuppingmassage, hotstone massage, stoelmassage en voetreflex. Naast de verschillende massages geef ik ook pedicure behandelingen. Ik heb de opleiding pedicure in 2018 afgerond.

Opleidingen

Om u nog meer ontspanning te bieden waarmee u zich lekkerder voelt, blijf ik met regelmaat cursussen en opleidingen volgen. Afgelopen jaar heb ik de workshop CND Gellak en de behandeling Pedicure Spa gevolgd.
Veel mensen hebben een stressvol leven, waarbij ze weinig tijd nemen voor zichzelf. Iedereen heeft een goed moment van ontspanning nodig en een ontspanningsmassage is hier uitermate geschikt voor. Het zal je geest en lichaam ontspannen en weer in balans brengen.
Ik streef ernaar je zoveel mogelijk het “thuisgevoel” te geven zodat je je optimaal kunt ontspannen. Door even stil te staan bij jezelf en een heerlijke ontspanningsmassage te ondergaan, laten we het dagelijks leven Los&Zo..