Ontspanning

Gewoon even toe aan ontspanning?

Ontspanning heeft voor ieder een eigen betekenis. De een ontspant van een zachte en ritmische massage en de ander heeft meer behoefte aan een diepe en stevige massage. Het doel van de massage en de behoeftes worden op elkaar afgestemd.

Ontspanningsmassage

• preventief onderhoud van het lichaam
• helpt afvalstoffen af te voeren
• stimuleert de doorbloeding
• totale ontspanning van lichaam en geest

Deel op:

Balans

Naast voldoende beweging en een gezond voedingspatroon is een ontspanningsmassage uitermate geschikt voor preventief onderhoud van de gezondheid. Ontspanningsmassage is een lichaamsmassage met natuurlijke massage olie, die gericht is op ontspanning en het in balans brengen van lichaam en geest. De massage wordt uitgevoerd met mooie lange en vloeiende bewegingen met zorg en aandacht. De massage stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van de spieren. En ondertussen ligt u lekker te ontspannen met een zacht muziekje op de achtergrond. Laat u het dagelijks leven Los&Zo..

Wat doet een hot stone massage met het lichaam?

Deze massage zorgt ervoor dat de stofwisseling, orgaanfuncties en het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd wordt. Ook kan een hot stone massage prettig zijn voor mensen met pijnlijke spieren, omdat tijdens een hot stone massage erg weinig druk op het lichaam komt te staan. De massage is zeer effectief, omdat de warmte van de stenen in combinatie met beweging diep de spieren intrekt. Daarnaast harmoniseert de hot stone massage de mentale, fysieke en emotionele energieën, waardoor je lichaam na de massage helemaal in balans is.

Weetje

De warmte van de stenen kan tot wel 4 cm diep in het spierweefsel doordringen.

De massage werd als eerste toegepast door de Chinezen, Tibetanen maar in het bijzonder door de Amerikaanse Indianen.

De term La-Stone betekent "lavasteen" en heeft betrekking op het gebruik van vulkanisch gesteente in Hawaï.

Sommige stenen zijn al duizenden jaren oud, als je ze niet kapot laat vallen overleven ze je ruimschoots.

Wanneer is het verstandig om deze massage niet toe te passen

Direct na het eten, na het nuttigen van alcohol, zonnebrand, bloedingen en wonden, extreme vermoeidheid, uitputting of burn-out, nieuwe littekens.