Het laatste nieuws

De Shoefresh

Inmiddels maken meer dan 2500 pedicures in Nederland en België gebruik van de Shoefresh schoenverfrisser. Zo worden naast de behandeling van de voeten ook de schoenen gereinigd en gedroogd. Een extra service als je na een behandeling in frisse, droge en verwarmde schoenen de praktijk verlaat.
Daarnaast is de Shoefresh een onmisbare schakel geworden in het behandelplan voor cliënten met voetschimmel en kalknagels, om herbesmetting vanuit schoenen te voorkomen.
Shoefresh schoenverfrisser - 99,-
De Shoefresh schoenverfrisser reinigt én droogt schoenen. Het enige wat je hoeft te doen is de schoenen op de houders plaatsen. Het programma start en stopt automatisch en binnen een half uur zijn schoenen weer hygiënisch fris, warm en droog.
Mini Shoefresh - 49,-
De Mini Shoefresh schoenverfrisser is een kleine, goedkope variant van de Shoefresh. Door zijn kleine formaat is deze gemakkelijk mee te nemen (op reis). De Mini Shoefresh reinigt schoenen in 10 minuten en droogt geleidelijk.
Shoefresh schoenenspray - 10,95
De Shoefresh schoenenspray maskeert de geur niet, maar reinigt de schoenen van binnenuit. De spray remt de wildgroei van bacteriën en schimmels en beschermt tegen voetschimmel en kalknagels. Shoefresh schoenenspray is een natuurlijk product zonder alcohol, chemicaliën of drijfgas.

Nieuws

Shoefresh

Maart 2019

Pedicure behandelingen

Man of vrouw, jong of oud: iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. Of u nu veel zit, staat of loopt.
Want realiseert u zich wel eens dat het hele gewicht van uw lichaam vaak op uw voeten neerkomt? En wist u dat als de voeten pijn doen, ongemerkt ook de houding kan veranderen? Daardoor kunnen weer rug- of nekklachten ontstaan. Preventief uw voeten laten verzorgen door een professionele pedicure is dus voor iedereen van belang.
Vergeet uw voeten niet, ze verdienen het!

Ik ben aangesloten bij ProVoet, de branche organisatie voor pedicure, om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken op dit vakgebied

Nieuws

Pedicure

Augustus 2018

Los&Zo op Facebook

Wist u dat Massagepraktijk en Pedicure Los&Zo ook op Facebook zit? "Like us" en u bent altijd op de hoogte van lopende acties en aanbiedingen!

Nieuws

Facebook

Januari 2017

Een nieuw jasje....

Even de bezem erdoorheen, een update, een andere layout, kortom, een behoorlijke opknapbeurt.
Met deze site hoop ik mijn klanten en bezoekers op een heldere en overzichtelijke manier meer inzicht te geven in mijn praktijk. Je vindt op de site mijn eigen foto's, informatie over de tarieven, welke behandelingen ik aanbied en hoe je met mij contact kunt opnemen.
Ik ben natuurlijk heel benieuwd wat je er van vindt.
Laat het me vooral weten, bijvoorbeeld via mijn Facebook pagina of wanneer je langs komt in mijn praktijk.
Tot snel!

Nieuws

Website

November 2016