Gellak – CND

Creative Play Gel Polish
Rock elke look met de ultra levendige gellak kleuren waar je op de voeten zelfs een paar weken van kunt genieten!

CREATIVE PLAY™ Gel Polish is een traditionele Gel Polish die bestaat uit 3-stappen.
Er wordt gestart met het aanbrengen van de CREATIVE PLAY™ Gel Polish Base Coat, vervolgens wordt er 2 lagen lak aangebracht van de Polish Color en er wordt afgesloten met een Top Coat. Tussendoor wordt de gel uitgehard in een CND UV lamp.

CND CREATIVE PLAY™ Gel Polish wordt altijd gecombineerd met een pedicure behandeling.

Creative Play Gel Polish is een traditionele gellak, maar dan met de kwaliteit van CND™! Dat betekent: GEEN opruwen van de natuurlijke nagel, prachtige kleuren en lange houdbaarheid.

Gellak is een unieke nagellak, welke u draagt als gel. Gellak wordt in een UV-lamp uitgehard, dus het heeft geen droogtijd. Het is dun en flexibel als lak en compleet ‘vijlloos’, daarom beschadigen uw eigen nagels niet! Uw nagels zien er na deze behandeling niet alleen heel natuurlijk uit, maar hebben ook een sterke bescherming. Gellak geeft gegarandeerd twee weken lang schitterend resultaat op uw nagels! Uit ervaring is dit op de nagels van uw voeten zelfs vier tot zes weken.

Fake-it!

Een nagelreparatie is een uitkomst wanneer er door een ongelukje een deel van de nagel is verwijderd. Ook bij een scheur in de nagelplaat die maar niet weg wil gaan is een nagelreparatie een oplossing. U hoeft zich niet langer te schamen voor uw teennagels.

Bij een trauma nagel ontbreekt soms een gedeelte van de nagel.
Deze kunnen wij opvullen met een gel. Bij deze nagelreparatie beschermt u het nagelbed en heeft u een vervangende nagel totdat uw eigen nagel er uitgroeit.

Een nagelprothese dient als bescherming voor het nagelbed. Bij een weg geknipte hoeknagel kunnen wij deze opvullen met een gel. Hiermee kunt u voorkomen dat de nagel gaan ingroeien.

Schimmel of mycosenagels kunnen wij behandelen en camoufleren. In deze behandeling wordt een verdikte nagel verdunt en wordt het aangetaste nagelgebied verwijderd en gereinigd. Eventueel wordt de nagel vervangen/hersteld door middel van een gel. U kunt kiezen uit een transparante gel, of voor een dekkende kleur om te camoufleren. Ook kan er gellak overheen gezet worden. U moet deze gelnagels blijven behandelen met een anti mycose middel en olie. Hiervoor adviseren wij de Solution Spray van HFL en de olie van Dadi Oil.

Los&Zo
Tarieven Gellak – CND

Optionele toevoeging per behandeling

Wilt u net even wat meer tijd of juist wat extra aandacht bij een specifieke klacht, dan is dat mogelijk.

Extra tijd per 15 minuten: €10,-
Deelbehandeling per probleem: €17,50

* Het verwijderen van gel-/nagellak is alleen mogelijk i.c.m. een Pedicurebehandeling.

Menu